Experiències dels nostres alumnes

Escrits                    Videos

 

“Doncs bé, l’experiència de moment és molt bona! Hi ha molt bon ambient entre els companys i a l’escola, i bé, jo de moment només he tingut com a professor al Ferran, i m’encanta! Considero que és molt bon professor, estic molt contenta perquè estic aprenent moltíssim, i el més important…. estic motivadíssima !!! Amb ganes de continuar ampliant coneixements i altres tècniques!!! Així que mentre sigui possible…hi haurà Jorgc per estona! jejeje!”

Maria Lanau

 

“Meine Ausbildung an der JORGC wird mir in sehr guter Erinnerung bleiben. Die Schule fördert kreatives Denken und alte Tradition zugleich. Der Unterricht ist sehr interessant und vielfältig gestaltet: man lernt alles von Grund auf und arbeitet mit den professionellen Goldschmieden zusammen. Die Lehrer unterstützen einen intensiv und bieten, durch die praxisorientierte Ausbildung, eine tolle Vorbereitung auf den Goldschmiedeberuf. Auch finde ich faszinierend, dass man die katalanische Goldschmiedekunst authentisch im Herzen von Barcelona erlernen kann. Dies gibt einen unvergleichbaren und unvergesslichen Einblick in die Welt der katalanischen Goldschmiede-Kunstschaffenden.”

Pepa Ruiz

 

“Sóc alumne de l’escola desde de fa un parell d’anys i he realitzat cursos com: Joieria, diseny 3D, Classificació de diamants i Alta joieria.He de dir que l’escola m’ha proporcionat les eïnes i la professionalitat que esperava obtenir i espero poder seguir fent més cursos al llarg del temps. El meu cas, com el de moltes altres persones que treballen en el sector i que, a més a més, estan en joieries treballant o altres llocs, no disposem de tot el temps que ens agradaria per poder incorporar nous cursos i coneixements que les JORGC ens proporciona. Això però, l’escola al disposar d’horaris molts flexibles i de cursos a diferents dies i hores ens ajuda a poder realitzar aquells que ens interesa fer. He de dir que són cursos que ajuden molt a ser professionals d’aquest sector del qual vivim amb tantes ganes i que li esperem un gran i brillant futur.”

Pere Visa Moreno

 

“La meva experiència a l’escola de Joieria de l’JORGC ha estat el que no m’esperava, ja que les expectatives amb les quals havia arribat s’han superat àmpliament. Aprendre amb uns professors plens d’experiència i disposats a compartir-lo amb els seus alumnes és una delícia.”

Lina Maria Laverde